Blagajna poduzeća: 7:30-14h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Etički kodeks

 

Svrha ovog dokumenta je određivanje i promoviranje temeljnih moralnih vrijednosti u poslovnim odnosima unutar Društva i prema okruženju. Pod okruženjem se podrazumijevaju potrošači i korisnici usluga, poslovnim partneri, institucije i vlasnici Društva.

Nadalje, ovaj dokument postavlja opća pravila ponašanja koja se često podrazumijevaju ali se različito tumače čime stvaramo preduvjete za trajni razvoj organizacijske kulture, svijesti i zdravih odnosa.

Od neprocjenjive je važnosti da ovaj Etički kodeks bude osnovom svakodnevnog postupanja i da s njegovim usvajanjem započne afirmacija najviših moralnih principa u međusobnim odnosima i u ukupnom poslovanju Društva.

Etički kodeks

Poštivanje načela ovog Etičkog kodeksa predstavlja opću radnu obvezu sukladno odredbama Pravilnika o radu i Zakona o radu. U svrhu praćenja provedbe i primjene odredbi Etičkog kodeksa u Društvu, posebnom odlukom Direktora društva osniva se Povjerenstvo za praćenje Etičkog kodeksa.

Predsjednikom Etičkog povjerenstva Društva imenuje se djelatnik Ivan Konečni, dipl.iur., kontakt telefon 032/638-878, e-mail adresa Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

  • Pritužbe se mogu podnijeti pisanim putem, putem urudžbenog zapisnika ili poštom na adresu Dragutina Žanića – Karle 47a, 32100 Vinkovci, te putem elektroničke pošte na e-mail Povjerenika.

Odluka o imenovanju Etičkog povjerenstva

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...