Blagajna poduzeća: 7:30-14h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Kvarovi i održavanje

Sve o radovima i održavanju vodovoda i kanalizacije

Vinkovački vodovod i kanalizacija obavještava svoje korisnike u Vinkovcima, Mirkovcima, Nuštru i Ceriću da se za večeras najavljeni radovi na glavnom cjevovodu u Vinkovcima odgađaju za sljedeći tjedan odnosno iza blagdana Svih svetih. O novom datumu izvođenja radova korisnici će biti pravovremeno obavješteni.

Zbog radova na glavnom cjevovodu bez vode će ostati korisnici u Vinkovcima, Mirkovcima, Nuštru i Ceriću i to od petka, 30. listopada, u 21 sat do subote, 31. listopada, u 6 sati. Korisnike molimo za razumijevanje i strpljenje dok se radovi budu odvijali, te da si na vrijeme osiguraju dovoljne količine vode za potrebe u kućanstvu. Za sve upite o radovima na raspolaganju im je besplatni broj telefona 0800 2254 od 0 do 24 sata.

Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode su korisnici u Željezničkoj ulici, Zelenoj ulici i Ulici žrtava fašizma u Mirkovcima. Predvidivo radovi će trajati do 17 sati. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje dok traju radovi.

Zbog kvara na vodovodnoj mreži bez vode su korisnici u Vinkovcima u Ulici Ante Starčevića. Predvidivo korisnici će biti bez vode do 12 sati. Korisnike molimo za razumijevanje i strpljenje.

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...