Blagajna poduzeća: 7.30-14.00 h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Kvarovi i održavanje

Sve o radovima i održavanju vodovoda i kanalizacije

Vinkovački vodovod i kanalizacija provodit će ispiranje vodovodne mreže u Marincima. Ispitranje će se provoditi i od 17. do 19. veljače, a u tom je razdoblju moguće zamućenje vode u tom naselju. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje, a za dodatne imformacije na raspolaganju im je besplatni broj telefona 0800 22 54.

 

Za jučer, utorak, 11. veljače, najavljeni radovi u Nijemcima, zbog vremenskih prilika odgođeni su i bit će odrađeni danas, u srijedu, 12. veljače, u vremenu od 9 do 13 sati. Zbog spajanja na vodovodnu mrežu, bez vode će ostati korisnici u Nijemcima i to u Lovorovoj ulici i Ulici bana Jelačića od kućnog broja 12 do kućnog broja 60. Korisnike molimo za razumijevanje i strpljenje dok traju radovi.

Danas, u utorak, 11. veljače, u vremenu od 9 do 13 sati, zbog spajanja na vodovodnu mrežu, bez vode će ostati korisnici u Nijemcima i to u Lovorovoj ulici i Ulici bana Jelačića od kućnog broja 12 do kućnog broja 60. Korisnike molimo za razumijevanje i strpljenje dok traju radovi.

Vinkovački vodovod i kanalizacija provodit će ispiranje vodovodne mreže u Nuštru, Marincima i Komletincima. U Nuštru će se ispiranje provoditi od 10. do 18. veljače, u Marincima od 10. do 12. veljače, a u Komletincima 10. i 11. veljače. Zbog toga je moguće zamućenje vode u ovim naseljima kao i u Ceriću. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje, a u slučaju kvarova i problema vezanih uz vodovodnu i mrežu odvodnje na raspolaganju im je besplatni broj telefona 0800 22 54.

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...