Blagajna poduzeća: 7.30-14.00 h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Kvarovi i održavanje

Sve o radovima i održavanju vodovoda i kanalizacije

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Ulici kneza Zdeslava u Vinkovcima bez vode su ostali korisnici u ulicama kneza Zdeslava, Ivana Filipovića i Julija Benešića. Djelatnici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije su na terenu i rade na otklanjanju kvara, a predvidivo radovi bi trebali završiti do 11:30 sati. Korisnike molimo za razumijevanje i strpljenje dok traju radovi. Za informacije o radovima i prijavu kvara korisnicima je na raspolaganju besplatni broj telefona 0800 22 54.

Zbog kvara bez vode su ostali korisnici u Ulici žrtava fašizma u Nijemci. Radovi će trajati predvidivo do 12 sati. Korisnike molimo za razumijevanje.

Zbog kvara na vodovodnoj mreži bez vode su ostali korisnici u Ulici Alojzija Stepinca u Vinkovačkom Novom Selu i to križanja sa Školskom ulicom do kućnog broja 187. Predvidivo radovi će trajati do 15 sati. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje.

Zbog kvara na vodovodnoj mreži bez vode su korisnici u ulicama Ivana Filipovića i Julija Benešića u Vinkovcima. Djelatnici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije su na terenu i rade na otklanjanju kvara, a predvidivo radovi će trajati do 11:30 sati. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje dok traju radovi.

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...