Blagajna poduzeća: 7.30-14.00 h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o.

Saznajte više o našem poduzeću...

Obavještavamo sve korisnike naših usluga kako blagajna "Terme" Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije ponovno radi subotom. Radno vrijeme blagajne je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 13:00 sati i subotom od 8:00 do 12:00 sati. Podsjećamo da šalter za naplatu ima postavljeno zaštitno staklo za sprječavanje izravnog kontakta djelatnika i korisnika, te da je označen siguran razmak od 2 metra kojeg bi se korisnici trebali pridržavati uz obveznu dezinfekciju ruku na ulasku. Korisnike pozivamo na odgovorno ponašanje i pridržavanje epidemioloških mjera, te molimo za strpljenje i razumijevanje u slučaju većih gužvi.

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da dana 11. svibnja 2020. godine (ponedjeljak) počinje s radom blagajna Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. u Ulici Dragutina Žanića-Karle 47a, Vinkovci. Radno vrijeme blagajne je od 07:00 do 14:00 sati. Također će se zaprimati zahtjevi za priključenje na vodovodnu mrežu i mrežu odvodnje na adresi društva no korisnici se pozivaju da, što je više moguće, koriste mogućnost online zahtjeva za priključenje kao i ostale usluge društva. U cilju očuvanja zdravlja, pozivamo Vas na odgovorno ponašanje, pridržavanje mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i drugih mjerodavnih institucija. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 032/306-144 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. Vinkovci (VVK) zaprimio je pritužbu stanara iz stambene zgrade u Ulici hrvatskih kraljeva u Vinkovcima koji su se žalili da im je voda gorka. Ovom prilikom ističemo da VVK kontinuiramo provodi analize vode na svom distribucijskom području te su tako u razdoblju od 24. do 30. travnja provedene kontinuirane analize uzorka iz Ulice hrvatskih kraljeva 30 u našem internom laboratoriju i u ovlaštenom laboratoriju Veterinarskog zavoda u Vinkovcima. Analize su pokazale da voda na vodovodnoj mreži udovoljava svim zakonskim propisima te da je koncentracija ugljikovodika, na koje se u ovom slučaju i radila analiza, iznosi 22,6µg/l što je manje od 50µg/l kolika je dozvoljena koncentracija. Ovom prilikom želimo istaknuti kako je voda u cijelom gradu iznimne kvalitete i svim njeni paramteri su daleko ispod zadanih odnosno zakonskih vrijednosti.

 

Od ponedjeljka, 20. travnja, Vinkovački vodovod i kanalizacija omogućit će online podnošenje zahtjeva za priključke na vodovodnu mrežu i mrežu javne odvodnje, izmještanje i rekonstrukciju priključka te ugradnju novog vodomjera. Zbog situacije s koronavirusom, Vinkovački vodovod i kanalizacija na ovaj način korisnicima želi omogućiti podnošenje zahtjeva bez dolaska u tvrtku, a obrazac korisnici mogu pronaći na web stranici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije www.vvk.hr. Korisnicima zahvaljujemo na razumijevanju i pozivamo ih da na ovakav način podnesu zahtjeve te da se o ovim, ali i o ostalim uslugama koje nudi Vinkovački vodovod i kanalizacija, informiraju na web stranici www.vvk.hr.

 

Od utorka, 14. travnja 2020. godine s radom ponovno počinje blagajna Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije "Terme". Naplata će se obavljati svaki radni dan (od ponedjeljka do petka) u vremenu od 8,00 do 13,00 sati.

Za otvaranje blagajne dobili smo suglasnost Civilne zaštite grada Vinkovaca uz obvezno pridržavanje mjera zaštite radi sprječavanja zaraze od COVID-19 koronavirusa.

Mjere zaštite su:

  • šalter za naplatu ima postavljeno zaštitno staklo za sprječavanje izravnog kontakta s korisnicima,

  • u prostor naplate ulazit će po jedna osoba na poziv djelatnika,

  • na ulazu obavit će se dezinfekcija ruku,

  • označen je siguran razmak od 2 metra kojeg bi se korisnici trebali pridržavati,

  • za pridržavanje i provedbu navedenih mjera bit će osiguran djelatnik tvrtke,

  • djelatnicima će biti osigurana zaštitna sredstva (dezinfekcijsko sredstvo, rukavice i maske).

 

Molimo korisnike, radi zaštite zdravlja sebe i drugih, da se strogo pridržavaju uputa te molimo za strpljenje i razumijevanje.

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...