Blagajna poduzeća: 7:30-14h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o.

Saznajte više o našem poduzeću...

Na 13. svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatska gospodarska komora (HGK) – Županijska komora Vukovar jučer je dodijelila plakete Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama s područja Vukovarsko-srijemske županije za ostvarene poslovne rezultate u 2020. godini.

Vinkovci, 17. rujna 2021. – Tvrtka Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. (VVK) prigodnom je svečanošću danas obilježila svoj veliki jubilej – 50 godina djelovanja. U nazočnosti prvog direktora VVK Zvonimira Luburića, uvodno je okupljene pozdravio direktor Ivan Rimac, a okupljenima su se obratili i gradonačelnik Vinkovaca i predsjednik Skupštine VVK Ivan Bosančić, župan vukovarsko-srijemski Damir Dekanić, generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković te ravnateljica Uprave za vodno gospodarstvo i zaštitu mora u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja Elizabeta Kos. Tijekom svečanosti predstavljena je i knjiga „50 godina Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije - od malog gradskog poduzeća do regionalnog lidera“, autora mr. Vladimira Ćirića te prikazan prigodni film o VVK u produkciji Plave Vinkovačke TV.

Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. obavještava korisnike u naselju Cerna da od mjeseca rujna počinje naplata odvodnje za sve one korisnike u tom naselju te se mole korisnici da što prije prilagode svoje interne instalacije. Nova cijena bit će iskazana na računima za mjesec rujan koji će biti podijeljeni u listopadu, a naplata će se vršiti sukladno cijeni vodnih usluga koja je objavljena na web stranici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. www.vvk.hr na sljedećem linku

https://www.vvk.hr/images/PDF/2020/Cijene%20vodnih%20usluga%20u%202020..pdf

Budući da se nalazimo u razdoblju visokih temperatura i velikih vrućina, a koje će prema najavama meteorologa potrajati i sljedećih dana, Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. moli građane, korisnike javnog vodoopskrbnog sustava, da vodu koriste racionalno jer bi nenamjensko trošenje moglo ugroziti kontinuitet vodoopskrbe svih korisnika na distribucijskom području Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije.

Vinkovački vodovod i kanalizacija obavještava korisnike da je danas s radom počeo govorni automat na broju telefona 0800 2254. Pozivi prema ovom broju za korisnike su besplatni sa svih mobilnih i fiksnih mreža. Zvanjem ovog broja korisnicima je omogućeno da na jednostavniji način dođu do informacija o radovima koji su tijeku, o računima, promjeni korisničkih podataka, dugovanjima, obročnoj otplati, ovrhama kao i do informacija o priključcima i dokumentaciji potrebnoj za priključak vode i odvodnje.

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...