Blagajna poduzeća: 7.30-14.00 h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o.

Saznajte više o našem poduzeću...

U svrhu kvalitetnijeg praćenja i gospodarenja te racionalnog razvoja vodoopskrbe na svom distribucijskom području, Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o (VVK) pristupio je provođenju projekta smanjenja gubitaka u vodoopskrbnom sustavu grada Vinkovaca. Gubici vode u javnim vodoopskrbnim sustavima Republike Hrvatske inače predstavljaju velik problem, a i građani Vinkovaca svjedoci su svakodnevnih kvarova na mreži.

Sukladno odredbama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ravnateljstva Civilne zaštite Republike Hrvatske obvezno je korištenje zaštitnih maski za stranke te djelatnike koji dolaze u kontakt sa strankama.
Uz navedeno obvezna je dezinfekcija ruku prilikom ulaska u prostor naplate i prostor gdje se predaju zahtjevi za priključke.
Molimo Vas za razumijevanje.

Direktor Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije Ivan Rimac, univ.spec.oec., danas je u Osijeku potpisao dva ugovora s kojima se nastavlja izgradnja regionalnog vodovoda na području Cvelferije. Svečanom potpisivanju ugovora nazočili su ministar zaštite okoliša i energetike dr.sc. Tomislav Ćorić i generalni direktor Hrvatskih voda mr.sc. Zoran Đuroković.

Obavještavamo sve korisnike naših usluga kako blagajna "Terme" Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije ponovno radi subotom. Radno vrijeme blagajne je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 13:00 sati i subotom od 8:00 do 12:00 sati. Podsjećamo da šalter za naplatu ima postavljeno zaštitno staklo za sprječavanje izravnog kontakta djelatnika i korisnika, te da je označen siguran razmak od 2 metra kojeg bi se korisnici trebali pridržavati uz obveznu dezinfekciju ruku na ulasku. Korisnike pozivamo na odgovorno ponašanje i pridržavanje epidemioloških mjera, te molimo za strpljenje i razumijevanje u slučaju većih gužvi.

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...