Blagajna poduzeća: 7:30-14h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

Kvarovi i održavanje

Sve o radovima i održavanju vodovoda i kanalizacije

Uslijed radova na izgradnji mreže javne odvodnje došlo je do oštećenja vodovodne mreže od strane izvođača radova u Bosutskoj ulici u Rokovcima. Korisnici u toj ulici bit će bez vode do predvidivo 16 sati. Djelatnici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije rade na otklanjanju kvara, a korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje.

Obavještavamo korisnike da će se u ponedjeljak, 25. siječnja, u trajanju od 8:30 do 12:00 sati, provoditi testiranje opreme na crpnoj stanici Drenovci što može dovesti do otežane vodoopskrbe na područjima općina Drenovci i Gunja. Korisnike molimo za razumijevanje.

Zbog kvara na vodovodnoj mreži bez vode su ostali korisnici u Ulici kneza Zdeslava u Vinkovcima predvidivo dol 12 sati. Djelatnici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije rade na otklanjanju kvara, a korisnici se za to vrijeme mole za strpljenje i razumijevanje.

Zbog kvara na vodovodnoj mreži bez vode su ostali korisnici u Vinkovcima, i to u Ulici Vladimira Nazora na dijelu od Prolaza Alojzije Ulman do raskrižja s Ulicom Matije Antuna Reljkovića. U tijeku su radovi na otklanjanju kvara, a predvidivo radovi će trajati do 13 sati. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje dok traju radovi na otklanjanju kvara.

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...