Blagajna poduzeća: 7:30-14h, Blagajna Terma: 8-13h (subotom 8-12h)

OBAVIJEST O BLAGDANSKOM RADNOM VREMENU

OBAVIJEST O BLAGDANSKOM RADNOM VREMENU

Vinkovački vodovod i kanalizacija obavještava korisnike svojih usluga kako od 24. do 31. prosinca neće bit omogućen rad sa strankama. Iznimno 28., 29. i 30. prosinca radit će blagajna Terme u vremenu od 8 do 13 sati. Bez obzira na blagdane, za prijavu kvara i informacije o radovima korisnicima je na raspolaganju besplatni broj telefona 0800 2254 od 0 do 24 sata.

S obzirom na epidemiološku situaciju, korisnike upućujemo da zahtjeve za priključak na vodovodnu i mrežu odvodnje podnose online na web stranici www.vvk.hr, a mogu ga predati i osobno u prostorijama Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije radnim danom od 7 do 15 sati. Za sve upite i informacije korisnicima je tijekom blagdana na raspolaganju e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želimo Vam se zahvaliti na suradnji tijekom ove vrlo izazovne godine i nadamo se da smo našim radom i zalaganjem opravdali vaša očekivanja. Sa željom i nadom da će sljedeća godina biti bolja od ove želimo Vam mirne, sretne i zdrave blagdane!

Česta pitanja i odgovori

Vodomjeri se očitavaju sukladno čl. 79. i 80. Općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga te prema utvrđenom rasporedu Javnog isporučitelja (trenutna dinamika – svaka tri mjeseca). Više...